více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Křepelka

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

Nadívané křepelky

Nadívané křepelky

Suroviny

  • křepelka 8 kusů
  • slanina anglická 200 gramů (tenké plátky)
  • máslo 80 gramů
  • vývar hovězí (podle potřeby)
  • kapusta růžičková 300 gramů
  • mouka pšeničná hladká 1 lžíce
  • víno červené 150 mililitrů

Na nádivku:

  • kuřecí vnitřnosti 200 gramů (játra)
  • cibule 1 kus
  • máslo 30 gramů
  • rohlík 4 kusy
  • vejce 3 kusy
  • mléko 250 mililitrů
  • majoránka
  • pepř černý (mletý)
  • sůl

Kategorie

  • Drůbež
  • pro děti

Hodnotilo: 1

Pečené křepelky a salát Olivier

Pečené křepelky a salát Olivier

Suroviny

Křepelky:

  • křepelka 2 kusy
  • slanina (plátky kvalitní farmářské slaniny )
  • sůl
  • pepř

Salát Olivier:

  • uzené maso 500 gramů (kuřecí nebo kachní )
  • vejce 6 kusů (natvrdo uvařené - lépe křepelčí)
  • brambory 3 kusy
  • mrkev 1 kus
  • hrášek 100 gramů
  • kapary 2 lžíce
  • salát zelený 2 lžíce (jemně nasekaný)
  • smetana zakysaná 2 lžíce (případně prošlehan s olivovým olejem a francouzskou hořčicí)
  • kaviár tmavý 4 lžíce

Kategorie

  • Drůbež

Hodnotilo: 0

Křepelky s červeným zelím

Křepelky s červeným zelím

Suroviny

  • křepelka 4 kusy
  • zelí červené 500 gramů
  • slanina anglická 150 gramů
  • cibule 2 kusy
  • česnek 2 stroužky
  • jalovec 6 kusů (kuliček)
  • víno červené 275 mililitrů
  • cukr 2 lžíce
  • máslo 5 lžic

Kategorie

  • Drůbež
  • pro celiaky

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.