více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Hovězí kosti

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 4

Falešná želví polévka

Falešná želví polévka

Suroviny

  • hovězí maso 400 gramů
  • telecí maso 200 gramů
  • hovězí kosti 1 kus (s morkem)
  • zelenina kořenová 150 gramů
  • cibule 1 kus
  • česnek 1 stroužek
  • pepř 10 kuliček
  • máslo 40 gramů
  • mouka pšeničná hladká 40 gramů

Kategorie

  • Polévky
  • pro děti

Hodnotilo: 1

Morkové řezy

Morkové řezy

Suroviny

  • hovězí kosti 1 kilogram (cca)
  • mandle 140 gramů (lupínky)
  • cukr krupice 140 gramů
  • třešňovice 50 mililitrů (+skořice celá)
  • vanilka 1 lžička (vanilla burboun-prášek)
  • chléb toastový 6 kusů (nakrájený na kostičky)
  • máslo 4 lžíce (rozpuštěné)
  • mouka pšeničná polohrubá 2 lžíce
  • žloutek 4 kusy

Kategorie

  • Řezy
  • pro děti

Hodnotilo: 0

Vařené uzené maso

Vařené uzené maso

Suroviny

  • uzené maso 1 kilogram
  • hovězí kosti 500 gramů (není nutné)
  • mrkev 2 kusy
  • petržel kořenová 1 kus
  • cibule 1 kus
  • nové koření 3 kuličky
  • pepř černý 3 kuličky

Kategorie

  • Uzené maso
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky

Hodnotilo: 1

SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR

SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR

Suroviny

  • hovězí kosti 500 gramů (ideálně harfy)
  • mrkev 2 kusy
  • petržel kořenová 1 kus
  • celer 1/2 kusu
  • cibule 1 kus
  • bobkový list 2 kusy
  • nové koření 3 kuličky
  • pepř černý 5 kuliček
  • olej (rostlinný na zakápnutí)

Kategorie

  • Vývary
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 1

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.