Domácí zeleninový krém

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mrkev (kousek si schovejte na ozdobu) a celer oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Petrželovou nať pokrájejte, pórek rozřízněte podélně a cibuli oloupejte a rozkrojte na poloviny.

2. V hrnci rozehřejte máslo, všechnu zeleninu zlehka opečte a zalijte 1 l vody. Vařte do změknutí zeleniny, asi 20 minut. Potom vyndejte jednu půlku cibule a vše tyčovým mixérem rozmixujte.

3. Dochuťte solí, bílým pepřem a římským kmínem. Dozdobte mrkvemi, naškrábanými na proužky, a rozmarýnem

Poznámka k receptu

Tip: Neváhejte přidat i květák a brokolici.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...