Smažené hovězí dršťky s jablečným křenem

Seznam surovin

Maso:

Vývar:

Jablečný křen:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejdřív si připravte silný zeleninový vývar. Kořenovou zeleninu, překrojenou neoloupanou cibuli a několik neoloupaných stroužků česneku zalijte asi 2 litry studené vody. Přiveďte k varu, stáhněte oheň a mírným varem nechte asi hodinu probublávat, až vznikne silný zeleninový vývar. Vložte do něj předvařené dršťky a ještě je asi půl hodiny vařte.

2. Vychladlé dršťky obalte v hladké mouce, prošlehaných vejcích a ve strouhance (nejlépe z den starého pečiva, nesmí být úplně proschlé).

3. Obalené dršťky smažte dozlatova na přepuštěném másle. Podávejte je s čerstvým pečivem a jablečným křenem, smíchaným z uvedených surovin.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...