více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Sušené krevety

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

Baechu kimči

Baechu kimči

Suroviny

  • zelí pekingské 2 kilogramy
  • ředkev bílá 200 gramů
  • mrkev 100 gramů
  • cibulka jarní 4 kusy
  • sůl 200 gramů
  • cibule 1 kus
  • jablka 1 kus
  • zázvor 50 gramů
  • česnek 50 gramů

Kategorie

  • Zelenina
  • pro alergiky na mléko
  • pro vegetariány
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 1

Laksa

Laksa

Suroviny

Polévka:

  • kuřecí maso 600 gramů (prsa nebo stehna)
  • krevety 450 gramů (čerstvé velké)
  • kokosové mléko 500 mililitrů
  • nudle rýžové 450 gramů (tenké)
  • vývar kuřecí 1,5 litru
  • cukr třtinový 1 lžíce (tmavý)
  • olej 3 lžíce (rostlinný)

Pasta Laksa:

  • paprička chilli červená 8 kusů (sušená)
  • sušené krevety 2 lžíce
  • cibule šalotka 5 kusů
  • česnek 3 stroužky (galangal)
  • zázvor 1 kus (5 cm)
  • citronová tráva 2 kusy
  • kurkuma 1 lžička
  • ořechy kešu 8 kusů (nebo makadamové ořechy)
  • Tom yum pasta 1 lžíce (krevetová)

K podávání:

  • koriandr (k podávání)
  • limetka

Kategorie

  • Vývary
  • pro alergiky na mléko
  • pro celiaky
  • pro diety
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 1

Baechu kimči tradiční zelné kimči

Baechu kimči tradiční zelné kimči

Suroviny

  • zelí pekingské 2 kilogramy
  • ředkev bílá 200 gramů
  • mrkev 100 gramů
  • cibulka jarní 4 kusy
  • sůl 200 gramů
  • cibule 1 kus (větší)
  • jablka 1 kus
  • zázvor 50 gramů
  • česnek 50 gramů

Kategorie

  • Ryby a plody moře

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.