více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Recepty Maso Telecí maso Telecí hrudí

  • Všechny (8261)
  • Chuťovky a předkrmy (969)
  • Maso (1893)
  • Nápoje (283)
  • Ovoce (101)
  • Polévky (534)
  • Přílohy (170)
  • Saláty (374)
  • Sladké (2613)
  • Slané (1108)
  • Zelenina (216)

  • Drůbež (494)
  • Hovězí maso (177)
  • Jehněčí maso (55)
  • Jiné maso (18)
  • Králík (47)
  • Mleté maso (116)
  • Ryby a plody moře (456)
  • Telecí maso (52)
  • Uzené maso (38)
  • Vepřové maso (338)
  • Vnitřnosti (17)
  • Zvěřina (41)

  • Telecí hrudí (2)
  • Telecí karé (3)
  • Telecí kolínko (2)
  • Telecí kýta (10)
  • Telecí plec (5)

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 2

Nakládané vepřové maso Thit Ngam Nuoc Mam

Nakládané vepřové maso Thit Ngam Nuoc Mam

Suroviny

  • vepřové maso 500 gramů (plecko nebo libový bůček)
  • cibule 1 kus
  • badyán 2 kusy (vietnamský)
  • skořice 1 kus (vietnamská)
  • kardamom 1 kus
  • sůl 1 lžička
  • ocet 2 lžíce (kvasný lihový)
  • rybí omáčka 1 lžíce
  • cukr 1 lžíce

Kategorie

  • Telecí hrudí
  • pro alergiky na mléko
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 1

Nadívané telecí hrudí

Nadívané telecí hrudí

Suroviny

Maso:

  • telecí maso 1 kilogram (hrudí s kostmi)
  • vývar 200 mililitrů
  • mouka 2 lžíce (hladká)

Nádivka:

  • pečivo 200 gramů (bílé)
  • smetana na šlehání 50 mililitrů
  • máslo 100 gramů
  • šunka 100 gramů
  • mrkev 1 kus (větší)
  • petržel hladkolistá 1 hrst (najemno nakrájené)
  • citronová kůra (z jednoho citronu)
  • vejce 3 kusy (žloutky zvlášť)
  • muškátový oříšek 1 špetka

Kategorie

  • Telecí hrudí

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.