Penne s ricottovo-rajčatovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Těstoviny uvařte podle návodu. Slaninu nakrájejte na kousky, česnek na plátky, V hluboké pánvi rozpalte olej a slaninu na něm opražte. Pak krátce orestujte česnek, zalijte vínem a nechte ho odpařit. Přilijte rajčata a vývar, osolte, opepřete a vařte asi 10 minut, aby omáčka zhoustla. Stáhněte ji z plotny, vmíchejte ricottu, parmazán a nasekanou petrželku. Nakonec vmíchejte uvařené těstoviny a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Kombinaci rajčatové omáčky a slaniny nikdy neodoláme, tahle krémová verze nás ale dostala do kolen. Pokud máte rádi pikantní příchuť, přidejte ještě trochu mletého chilli.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...