Rizoto se zahradní zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme do ní mrkev nakrájenou na plátky a když voda začne znovu vřít, přidáme fazolky a vaříme ještě asi 2 minuty. Pak přimícháme brokolici a opět přivedeme k varu. Na závěr přidáme na kolečka nakrájený pórek a jen ho necháme spařit.

Zeleninu scedíme a vývar nalijeme do kastrolu. Přisypeme těstovinovou rýži a uvaříme ji téměř do měkka. Scedíme ji, vrátíme zpět do kastrolu, přilijeme smetanu a vaříme zvolna za občasného promíchání do zhoustnutí.

Na závěr opatrně vmícháme povařenou zeleninu, rizoto dochutíme solí a pepřem, rozdělíme na talíře, každou porci posypeme hoblinkami parmazánu a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Na výrobu hoblinek z parmazánu použijte ostrou škrabku na brambory.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...