Vepřová kolena na grilu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu a česnek nakrájíme na větší kousky, zalijeme vodou a přidáme koření, sůl a cukr. Přivedeme k varu, vložíme očištěná a omytá kolena a vaříme je 3 hodiny do skoroměkka. Kolena necháme ve vývaru zchladnout a přes noc odležet.

Druhý den kolena přivedeme k varu, vyjmeme a necháme odkapat. Kolena grilujeme dozlatova na středně rozehřátém grilu, během pečení je potíráme pivem a grilovacím kořením smíchaným s olejem. Pečeme je dokřupava asi 45-50 minut.

Ke konci grilování přidáme do žároviště trochu mokrých pilin a kolena zaudíme.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...