Telecí maso s cibulkami a fetou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na pánvi rozpusťte část másla a osmažte v něm maso nakrájené na kostky. Podle chuti osolte a opepřete. Maso zalijte vínem, přidejte rajčata i s nálevem, bobkový list, tymián, prolisovaný česnek a poduste doměkka.

Na zbylém másle osmažte scezené cibulky dozlatova. K masu přidejte citronovou kůru z půlky citronu a šťávu z celého citronu, cukr, skořici, osmažené cibulky a vše ještě krátce povařte. Hotový pokrm posypejte rozdrobeným sýrem a podávejte nejlépe s křupavou bagetkou.

Poznámka k receptu

Místo perlových cibulek použijte šalotky. Nejprve je krátce osmažte, pak duste spolu s masem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...