více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Nálev z okurek

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

Bramborový salát s hořčicí

Bramborový salát s hořčicí

Suroviny

  • brambory 800 gramů (syrové)
  • šunka 100 gramů
  • vejce 4 kusy (uvařená natvrdo)
  • salát hlávkový 1/2 kusu
  • okurka nakládačka 3 kusy
  • cibule 1 gram
  • vývar 1 decilitr

Na zálivku:

  • hořčice dijonská 100 gramů
  • nálev z okurek 4 lžíce
  • jogurt bílý 2 lžíce
  • pepř (mletý)
  • sůl

Kategorie

  • Zeleninové
  • pro celiaky
  • pro diety

Hodnotilo: 0

Čočkový salát v chlebu

Čočkový salát v chlebu

Suroviny

Na salát:

  • cibulka jarní 1 svazek (naťová)
  • paprika 3 kusy (různé barvy)
  • okurky sterilované 8 kusů (sladkokyselé)
  • šunka 400 gramů
  • čočka červená 400 gramů (uvařená)

Na zálivku:

  • nálev z okurek 1,5 decilitru
  • olej olivový 1 lžíce
  • hořčice dijonská 1 lžička
  • cukr
  • sůl
  • bylinky 1 lžíce (nasekané najemno)

Kromě toho:

  • chléb 1 kus (menší kulatý bochník)

Kategorie

  • Saláty
  • pro alergiky na mléko
  • pro vegetariány

Hodnotilo: 0

Tatarák podle řeznice

Tatarák podle řeznice

Suroviny

  • hovězí maso 500 gramů (vrchní nebo spodní šál)
  • cibule šalotka 4 kusy (menší)
  • okurky kyselé 50 gramů (malé nebo cornichonky)
  • žloutek 4 kusy
  • sýr Parmezán 30 gramů
  • hořčice dijonská 50 gramů
  • nálev z okurek 2 lžíce
  • olej slunečnicový 100 gramů
  • sůl

Kategorie

  • Vrchní šál
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.