Bramborákové roládky se zelím a uzeným masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte a nastrouhejte, přidejte rozetřený česnek, vejce, sůl, kmín, majoránku a podle potřeby hladkou mouku. Z těsta usmažte na rozpáleném oleji bramboráky (velké jako palačinky) a
uchovejte je v teple.

Kysané zelí sceďte a nechte okapat. Cibuli nasekejte najemno a spolu se slaninou dobře osmažte.
Přimíchejte k ní zelí, asi 5 minut povařte a podle chuti osolte a oslaďte.

Každý bramborák potřete zelím, položte na něj plátek masa a zabalte do roládky. Každý závitek ozdobte kouskem rajčete, pórku a okurky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...