Grilovaná zelenina s hummusem z bílých fazolí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Fazole slijte a vsypte do nádoby vhodné na mixování. Přidejte nasekaný česnek, část oleje a rozmixujte dohladka. Dolijte zbytek oleje, aby hummus získal konzistenci dipu, osolte ho a opepřete. Nakonec dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.

2. V pánvi nasucho opražte sezam. Řapíkatý celer pokrájejte, zbylou zeleninu stačí očistit. Rozpalte gril nebo grilovací pánev (tu potřete trochou oleje) a zeleninu na něm krátce ogrilujte tak, aby se zvýraznila její chuť, ale zůstala pořád pevná. Zeleninu i hummus podávejte posypané opraženým sezamem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...