BRUSCHETTA SE SÝREM A RŮŽIČKOVOU KAPUSTOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kapustičky očistěte, rozpulte nebo rozčtvrťte, cibuli nakrájejte na klínky, česnek na plátky. V pánvi rozpalte polovinu oleje, vsypte cibuli, česnek a zprudka je orestujte. Pak je vyndejte z pánve a odložte stranou.

2. Do pánve přilijte zbylý olej, vsypte kapustičky, osolte a restujte 5–10 minut, měly by být křupavé, ale ne příliš měkké. Pokud chcete, na poslední minutu přilijte balsamikovou redukci.

3. Bagetu nakrájejte a poklaďte sýrem, cibulí, česnekem a kapustičkami. Dejte na 5 minut pod rozpálený gril a opékejte, dokud se sýr nerozteče. Posypte pepřem a podávejte.

Poznámka k receptu

Když je růžičková kapusta drobná a čerstvá, nepotřebuje složitou úpravu. Zprudka ji opečte a doplňte dobrým sýrem. Je to lahůdka. Přesvědčte se sami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...