Krém ze špenátu a kopřiv s parmazánovými krutony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nadrobno nakrájené kopřivy očistíme a spaříme v horké vodě. Totéž uděláme s listy špenátu.

Dáme vařit mléko společně s nakrájenými brambory. Když jsou brambory měkké, tak přidáme spařené kopřivy a špenát a krátce povaříme.

Hrnec odstavíme z vařiče a celý obsah rozmixujeme ponorným mixérem. Po rozmixování rozklepneme do hrnce křepelčí vejce a za stálého míchání přidáme i smetanu.

Na pánvi si rozehřejeme olej a přidáme na něj parmazán nakrájený na malé kostičky. Krátce orestujeme.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...