Rybí míšeninka po námořnicku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ryby očistěte a nakrájejte na kousky. Na dno kastrolu dejte polovinu dávky najemno pokrájené cibule, nasekanou petrželku a na ni položte kousky ryb. Opepřete a zalijte červeným vínem. Uveďte do varu, potom teplotu snižte na minimum a maso vařte asi 20 minut.

Kousky ryb vyndejte do zahřáté mísy a uložte do tepla. Žampiony oloupejte, pokrájejte a vložte do kastrolku, ve kterém jste předtím zpěnili na rozehřátém másle zbytek nasekané cibule. Houby osolte, opepřete a poduste doměkka.

Vývar zahustěte moukou, povařte a přeceďte. Do omáčky přidejte podušené žampiony a vložte kousky ryb. Už jen krátce prohřejte a podávejte s opečeným bílým chlebem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...