Pstruh s citronovou kůrou

Seznam surovin

Na přílohu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pstruhy omyjeme, očistíme, odřízneme jim hlavy a nožem je napříč po obou stranách nařízneme. Potřeme je olejem, osolíme, opepříme a pomalu je opečeme z obou stran na kraji grilu nebo grilovací pánve.

Uvařené brambory oloupeme, potřeme polovinou oleje, osolíme a zprudka je opečeme na středu grilu nebo grilovací pánve ze všech stran dozlatova. Pak na kraj grilu položíme hlubokou pánev s bylinkovým máslem (nebo použijeme další pánev, kterou zahřejeme na sporáku), vložíme do ní grilované brambory, rozšťoucháme je a dochutíme solí a pepřem.

Omytá rajčata nakrájíme nadrobno, smícháme je se zbylou lžící olivového oleje a ústřicovou omáčkou a opepříme. Pstruhy rozdělíme na talíře, posypeme je trochou strouhané citronové kůry a podáváme s brambory, rajčaty a citronem na dochucení.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...