MARINOVANÝ PSTRUH S AVOKÁDOVÝM KRÉMEM A GASPACHEM

Seznam surovin

Marinovaný pstruh:

Avokádový krém:

Meloun Cantaloupe:

Gazpacho:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. MARINOVANÝ PSTRUH: Pstruhy vyfi letujte a vykostěte. Zbylé ingredience smíchejte a směsí zasypte připravené fi lety. Nechte marinovat asi 45–60 minut. Následně opláchněte pod tekoucí vodou, dobře osušte a skladujte v lednici.

2. AVOKÁDOVÝ KRÉM: Avokádo nakrájejte na malé kousky a rozmixujte s koriandrem, solí, pepřem a limetovou šťávou. Potom pomalu přilévejte olivový olej a vše rozmixujte na krémovou konzistenci. Přeceďte přes jemné síto.

3. MELOUN nakrájejte na kostky, smíchejte se šťávou z limety a 3x zavakuujte.

4. GAZPACHO: Rajče, okurku, papriku a cibuli nakrájejte na kousky, bazalku nasekejte. Smíchejte se zbylými ingrediencemi a nechte 24 hodin marinovat. Pak směs rozmixujte a nechte zamrazit. Zmrzlý základ položte do cedníku vyloženého plátýnkem a nechte rozmrznout a překapat. Gazpacho pak vlijte do šlehačkové lahve a naplňte dvěma bombič- kami NO² . Nakonec gazpacho nastříkejte do tekutého dusíku a nechte zmrazit. Marinovaného pstruha podávejte s avokádovým krémem, melounem, fenyklem, kandovaným zázvorem a mraženým gaspachem.

Poznámka k receptu

ODLEŽENÍ 24 HODIN + MRAŽENÍ A ROZMRAŽENÍ

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...