Losos s plněným paprikovým luskem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lososa naporcujte na 4 filety. Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje a rybu na něm z obou stran opékejte na středním plameni asi 4 minuty (celkem 8 minut).

Mezitím překrojte napůl papriky, vydlabejte semínka a na další pánvi na oleji je opečte nejprve řeznou stranou dolů, poté ze všech stran dozlatova.

V kastrůlku prohřejte rajčata spolu se solí, pepřem, cukrem a bylinkami.

Teplé papriky plňte rajčatovou směsí a na nahřátém talíři je podložte plátkem na troše olivového oleje opečené bagety, aby se nesesouvaly. Ozdobte cherry rajčátkem, parmazánem a přidejte lososa osoleného mořskou solí.

Poznámka k receptu

Vyzkoušejte i úpravu lososav troubě: 200g porci ryby obvykle stačí 18 minut při teplotě 180 °C.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...