Jarní jehněčí s mrkvičkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mrkev a hrášek zalijte studenou vodou a nechte povolit, rozmrazený sceďte.

Maso odblaňte, zbavte tuku, nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a promíchejte s moukou. V kastrole nechte na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso, opečte ho ze všech stran, podlijte vínem a zvolna duste skoro doměkka. Občas promíchejte a podle potřeby případně podlijte. Pak vmíchejte kečup, mrkvičky, hrášek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a vařte zvolna doměkka.

Podávejte s pečivem, vařenými bramborami nebo těstovinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...