Tažin ze skopového masa s česnekem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky. Ve větší nádobě rozehřejte olej, vložte do něj maso a
chvíli ze všech stran opékejte. Přidejte utřený česnek, kmín, pepř a sůl, zalijte sklenicí vody a duste doměkka (podle potřeby ještě podlijte vodou).

Měkké maso vyndejte a uložte v teple.

Omáčku, v které se maso dusilo, vařte do zhoustnutí a ochuťte citronovou šťávou. Přidejte do ní olivy a maso a na mírném plameni prohřejte.

Poznámka k receptu

Podávejte horké s pečenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...