Roláda s vejci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Chorizo nasekejte spolu s česnekem nadrobno. Maso rozkrojte na plát (nebo o to požádejte vašeho řezníka už při nákupu), naklepejte ho, osolte a opepřete.

2. Na jednu stranu masa rozložte po celé jeho délce směs choriza s česnekem a oloupaná vejce pokrájená na čtvrtiny. Maso opatrně stočte a převažte kuchyňskou nití, aby si udrželo tvar rolády.

3. Vložte ho do pekáče, poklaďte kousky másla, podlijte vývarem (nebo vodou), zakryjte a pečte asi 1,5 hodiny při 180°C.

4. Zhruba v polovině pečení zkontrolujte, jestli je maso potřeba podlít. Upečenou roládu nechte chvíli odpočinout a podávejte ji nakrájenou na plátky.

Poznámka k receptu

Elegantní a šťavnatá pečínka získá díky vejcím chuťový rozměr navíc.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...