Drůbeží sekaná s košilkou

Seznam surovin

  • sekaná 1 balení (drůbeží, mražená)

Na nádivku:

Na bramborovou kaši:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Drůbeží sekanou zvolna pečeme tak, aby byla prohřátá a tepelně upravená i uvnitř.

Připravíme si z ingrediencí žemlovou nádivku provoněnou muškátem, s čerstvou kopřivou a kousky slaniny, aby nádivka byla kyprá a klouzavá.

Na stůl rozprostřeme vepřovou košilku ze slaniny, naneseme na ni tenkou vrstvu žemlové nádivky a vše navineme na již tepelně upravenou sekanou.

Zprudka opečeme ve spoji košilky a poté po celém obvodu a necháme krátce dopéct, než se upeče nádivka.

Jako přílohu připravíme jemnou smetanovou bramborovou kaši s mozaikou z jemně krájené a blanšírované jarní zeleniny, sypané na povrchu čerstvou pažitkou a přelitou přepuštěným máslem.

Poznámka k receptu

Ke studené sekané se nejlépe hodí dobrý chléb.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...