více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Šťáva rakytníková

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 1

DIVOČÁK S ANANASEM A PASTINÁKOVÝM PYRÉ

DIVOČÁK S ANANASEM A PASTINÁKOVÝM PYRÉ

Suroviny

Divočák:

  • maso z divočáka 800 gramů ( Windsor bok)
  • cibule 80 gramů
  • česnek 20 gramů
  • paprička chilli červená 4 gramy (Piri Piri)
  • šťáva pomerančová 200 mililitrů
  • omáčka hoisin 8 lžic
  • rybí omáčka 40 mililitrů
  • zázvor 20 gramů (čerstvý)
  • cukr třtinový 4 gramy

Topinambur:

  • topinambury 200 gramů
  • mléko 400 mililitrů
  • tymián 8 gramů (čerstvý)
  • máslo 40 gramů
  • maldonská sůl
  • olej (na opečení)
  • máslo (na opečení)

Presovaný ananas:

  • ananas 80 gramů
  • cukr 8 gramů
  • voda 80 mililitrů
  • paprička chilli červená 8 plátků (Piri Piri)

Pastinákové pyré:

  • pastinák 200 gramů
  • mléko 200 mililitrů
  • máslo 40 gramů
  • tymián 8 gramů (čerstvý)
  • olej lanýžový 12 mililitrů
  • maldonská sůl

Rakytníkový gel:

  • šťáva rakytníková 120 mililitrů
  • marmeláda rakytníková 30 gramů
  • kappa karagenan 4 gramy

Zvěřinový jus:

  • marináda 200 mililitrů (z boku divočáka)
  • omáčka demi-glace 200 mililitrů

Kategorie

  • Jiné maso
  • pro alergiky na mléko
  • pro děti
  • pro celiaky
  • pro diabetiky

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.