více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Calvados

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 4

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Suroviny

  • kuřecí maso 4 kusy (prsa)
  • sýr 200 gramů (Camembert, Brie)
  • pórek 200 gramů
  • jablka 2 kusy (větší)
  • brambory 2 kusy (větší)
  • smetana 2,5 decilitru
  • vejce 1 kus
  • máslo 50 gramů
  • calvados 0,4 decilitru

Kategorie

  • Kuře
  • pro děti
  • pro celiaky

Hodnotilo: 0

Vepřové řízky na calvadosu

Vepřové řízky na calvadosu

Suroviny

  • vepřové maso 600 gramů (tenké řízky)
  • olej olivový
  • cibule červená 1 kus
  • jablka 2 kusy
  • calvados 2 dekagramy
  • hořčice kremžská 1 lžička
  • cukr moučkový 1 lžička
  • pepř černý (mletý)
  • sůl

Kategorie

  • Vepřové maso
  • pro alergiky na mléko

Hodnotilo: 0

Kure se šalotkou a šafránovým ovocem

Kure se šalotkou a šafránovým ovocem

Suroviny

  • kuře 1 kus (asi 1kg)
  • máslo 6 lžic
  • med 1 lžíce
  • cibule šalotka 500 gramů
  • jablka 2 kusy
  • hrušky 2 kusy
  • cukr 2 lžíce
  • rozinky 1 hrst (nebo sušené brusinky)
  • šafrán 1 špetka

Kategorie

  • Kuře
  • pro diety

Hodnotilo: 0

Apple signature cocktail

Apple signature cocktail

Suroviny

  • calvados 40 mililitrů (XO)
  • likér Grand Marnier 20 mililitrů
  • šťáva 20 mililitrů (skořicová)
  • jablečné pyré 2 lžičky (z pečených jablek)
  • bitter 2 dílky (Black Walnut - 2 střiky)
  • skořice 1 kus (svitek k podávání)
  • jablečná křížala 1 kus (k podávání)

Kategorie

  • Nápoje studené
  • pro alergiky na mléko
  • pro celiaky

Hodnotilo: 0

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.