více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Šťáva ananasová

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

Piňa colada

Piňa colada

Suroviny

  • mouka pšeničná hladká 120 gramů
  • cukr 100 gramů
  • kokosové mléko 2 decilitry
  • máslo 50 gramů
  • vejce 2 kusy
  • kypřící prášek do pečiva 1/2 balíčku
  • sůl 1 špetka

Na náplň:

  • šťáva ananasová 2,5 decilitru
  • cukr 50 gramů
  • máslo 50 gramů
  • vejce 1 kus
  • žloutek 1 kus
  • rum bílý 1/2 decilitru

Na polevu:

  • čokoládová poleva bílá 200 gramů
  • kokos 80 gramů (jemně strouhaný)

Kategorie

  • Vánoční cukroví
  • pro vegetariány

Hodnotilo: 1

Koktejl z Kaki Persimon Bouquet

Koktejl z Kaki Persimon Bouquet

Suroviny

  • kaki 1/2 decilitru (rozmačkané)
  • led (drcený)
  • rum bílý 1/3 decilitru
  • rum tmavý 1/3 decilitru
  • šťáva ananasová 1/2 decilitru
  • šťáva citronová 0,1 decilitru
  • grenadina 0,1 decilitru

Kategorie

  • Nápoje studené
  • pro alergiky na mléko
  • pro celiaky
  • pro vegetariány

Hodnotilo: 0

Thajská žebírka

Thajská žebírka

Suroviny

Na žebra:

  • vepřové maso 2 kilogramy (žebra)
  • sůl
  • olej slunečnicový (na potření grilu)

Na omáčku:

  • česnek 2 stroužky
  • zázvor 1/2 lžíce (čerstvý, nastrouhaný)
  • olej 2 lžíce
  • rajčatový protlak 2 lžíce
  • med 3 lžíce (tekutý)
  • šťáva citronová 3 lžíce
  • šťáva ananasová 120 mililitrů
  • rybí omáčka 1 lžíce
  • chilli omáčka 3 lžíce (sladká thajská)

Kategorie

  • Vepřové maso
  • pro alergiky na mléko
  • pro celiaky

Hodnotilo: 1

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.