Zeleninové Ratatouille

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cuketu, lilek, papriky a rajčata nakrájejte na kostičky, cibuli na klínky, česnek nasekejte na tenké plátky. Z bylinek otrhejte lístky, stonky nasekejte nadrobno. V hrnci rozehřejte olivový olej a opečte lilek, papriky a cukety dozlatova. Vyjměte je a do hrnce vsypte cibuli, česnek, nasekané stonky bylinek a větvičky tymiánu. Restujte asi 10 minut nebo dokud cibule nezesklovatí.

2. K cibuli přidejte rajčata a nechte je chvilku podusit. Přilijte sterilovaná rajčata, přidejte opečenou zeleninu, ochuťte octem, solí a pepřem. Promíchejte, přikryjte pokličkou a duste 30 minut nebo dokud se tekutina nezredukuje. Přidejte lístky bazalky a oregana a vmíchejte do hotového ratatouille.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...