JARNÍ ZELENINOVÁ PÁNEV S MARINOVANÝM TOFU

Seznam surovin

Na marinované tofu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Tofu nakrájejte na plátky a vložte do malé misky, přidejte zbytek surovin rozmíchaných na marinádu a nechte půl hodiny odležet.

2. Zelí rozkrojte podélně na proužky, chřest na půlky, cukety na podélné špalíky. Fenykl rozkrojte na tenké proužky.

3. Na pánvi ve vrstvě oleje osmažte z každé strany marinované tofu.

4. Ve wok pánvi rozpalte olej a zprudka na něm 1–2 minuty osmahněte všechnu zeleninu i s chilli vločkami a česnekem. Podlijte trochou vody, přidejte sójovou omáčku a nechte dusit ještě 1 minutu.

5. Servírujte posypané praženými dýňovými semínky s umeoctem, vařenými rýžovými nudlemi (nebo s vařenou basmati rýží).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...