Grilovaná zelenina s petrželkovou marinádou

Seznam surovin

Na marinádu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lilek nakrájejte na 1-2 cm silné plátky, posypte solí a nechte vypotit.

Lilek osušte. Nakrájejte papriky a rajská jablíčka na půlky, červenou cibuli na silnější kolečka, cuketu na 2 cm silné plátky.

V misce smíchejte olej s citronovou šťávou, solí, pepřem, prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou a tymiánem.

Marinádou potřete zeleninu, grilujte ji z obou stran a během grilování potírejte marinádou. K zelenině si opečte na půlky překrojenou bagetu, kterou můžete potřít bylinkovým máslem nebo marinádou na zeleninu.

Podávejte s různými studenými omáčkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...