Špagety s hráškovým pestem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hrášek minutu povařte v malém množství vody, sceďte a tyčovým mixérem rozmixujte na hrubší kaši (chutnější je, když hmota není docela hladká a občas se zakousnete do celého hrášku), důkladně ji osolte a opepřete, přidejte rozdrcený česnek, asi dvě lžíce olivového oleje a citronovou šťávu.

2. Sýr nastrouhejte a většinu ho vmíchejte do pesta, nechte si pár lžic na posypání.

3. Špagety uvařte v dostatečném množství osolené vody, měly by být na skus. Sceďte a ve velké míse smíchejte s hráškovým pestem.

4. Na talíři jednotlivé porce ještě zakápněte olivovým olejem, posypte sýrem a mladými hráškovými výhonky.

Poznámka k receptu

Z mraženého hrášku se dá vyčarovat hodně, zkuste tuhle kombinaci s těstovinami, jednodušší už to být nemůže.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...