Pibimpap

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Řasy namočíme na 2 hodiny do studené vody. Houby nakrájíme na plátky, mrkev a okurku nebo ředkev na jemné nudličky velikosti sirek, cibulku překrájíme na čtvrtky. Maso promícháme se lžící sójové omáčky a polovinou lžičky sezamového oleje.

Každý druh zeleniny zvlášť zprudka osmažíme na obyčejném oleji smíchaném se zbylým sezamovým olejem. Na závěr opečeme na oleji i maso a promícháme ho se sezamem. Vývar svaříme s paprikovou pastou, prolisovaným česnekem a zbylou sójovou omáčkou.

Do čtyř vhodných misek rozdělíme horkou rýži, přidáme zeleninu, houby, odkapané řasy a maso, vše přelijeme omáčkou z vývaru a misky necháme prohřát v rozpálené troubě. Z vajec upečeme na pánvi volská oka, každé položíme do jedné misky a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...