Pečené papriky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Celé papriky opékejte asi 30 minut na grilu, v rozpálené troubě či nad plynovým hořákem, až jim naská- čou hnědé puchýřky. Pak je dejte do igelitového sáčku a nechte chvilku zapařit – díky tomu je snadno oloupete. Odstraňte jádřince a čisté fi lety paprik vložte do misky. Česnek nakrájejte na tenké plátky a přidejte k paprikám, olej a ocet prošlehejte a přilijte do misky. Tu dejte do lednice a nechte marinovat 2 hodiny, ale pokud můžete, vydržte déle. Papriky vydrží v zálivce ponořené i týden a každý den budou lepší a lepší.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...