Jarní chléb s „bejlím“

Seznam surovin

Těsto:

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ze všech surovin vypracujte v míse těsto a dejte ho asi na hodinu odpočinout a také mírně nakynout do chladu.

2. Bylinky a cibulku nadrobno nakrájejte, česnek utřete se solí. Vše smíchejte s kozím tvarohem, podle chuti osolte a opepřete.

3. Těsto rozválejte na pomoučeném ubrousku, potřete bylinkovo- -tvarohovou směsí a pomocí utěrky stočte jako štrúdl. Přemístěte ho na plech s pečicím papírem, na několika místech propíchněte špejlí, nechte ještě chvíli kynout a pak ho potřete rozšlehaným vejcem. Pečte zvolna asi hodinu při 180°C.

4. Krájejte až vychladlý. Podávejte s pomazánkou s bylinkami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...