Ledový salát s hříbky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ledový salát omyjeme, nakrájíme nebo natrháme na nudličky a vložíme do mísy. Mrkev očistíme, nastrouháme na tenké nudličky a přidáme do mísy k salátu.

Přidáme majonézu, citronovou šťávu a cukr, salát osolíme a opepříme (ochutíme ho ostřeji, protože zelenina vtáhne chuť do sebe), dobře promícháme a necháme v chladu rozležet.

Hříbky očistíme, opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji, osolíme je a opepříme. Salát rozdělíme na talíře, na každou porci přidáme část teplých hříbků a ihned podáváme, doplněné čerstvým pečivem nebo toasty.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...