Salát s broskvemi a parmskou šunkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Broskve spařte, oloupejte a uložte do chladu.

Saláty dobře vyperte studenou vodou, osušte, natrhejte a vložte do mísy. Cibulky omyjte, oloupejte a nakrájejte i s natí na kolečka. K salátovým listům přidejte vychlazené, vypeckované a na dílky nakrájené broskve, oloupaný a nakrájený řapíkatý celer, cibulky a zlehka promíchejte.

V hrnku smíchejte olej, citronovou šťávu, džus, sůl a pepř. Zálivku nalijte na salát a posypte ho nakrájenou šunkou.

Poznámka k receptu

Podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...