Cajun cibulová polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli orestujeme na oleji s česnekem a cajunským kořením, zalijeme drcenými rajčaty, trochou vody, osolíme, opepříme a necháme na pár minut přejít varem.

Zmouky a oleje uděláme jíšku a lehcejí polévku zahustíme. Dochutíme sojovou omáčkou, vinným octem, cukrem a čerstvým koriandrem a necháme 10 minut provařit.

Nakonec polévku stáhneme z ohně a nasypeme do ní polovinu parmazánu. Při expedici na talíře pak použijeme druhý díl parmazánu, nebo si můžeme udělat krutónky z bagety sypané sýrem. Polévku dozdobíme nasekanou pažitkou nebo čerstvou bazalkou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...