Polévka z červených fazolí a rumu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Uvařte rýži podle návodu na obalu.

2. Cibuli nakrájejte nadrobno a v oleji na pánvi nechte zesklovatět. Česnek rozetřete, přidejte ho k cibuli a ještě minutu opékejte.

3. Směs zasypte špetkou chilli koření, dochuťte římským kmínem a přilijte rum. Nechte chvilku povařit, přisypte červené fazole a zalijte masovým vývarem. Nechte alespoň 10 minut povařit.

4. Přidejte rajčatový protlak a dochuťte solí a bílým pepřem. Ještě asi 10 minut povařte.

5. Do misek rozdělte rýži a přelijte ji polévkou. Na závěr pokapejte šťávou z limetky a dozdobte lístky řapíkatého celeru.

Poznámka k receptu

Do polévky vmíchejte na pánvi zlehka opečené zelené fazolové lusky.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...