Rajská polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nasekejte nadrobno a restujte na olivovém oleji, až zesklovatí. Trvá to asi 5 minut. Přidejte rajčata a protlak, promíchejte a zalijte vývarem.

2. Přiveďte k varu a vařte asi 15 minut. Na posledních 5 minut vsypte tymiánové lístky. Jakmile je polévka hotová, promixujte ji tyčovým mixérem. Podávejte s nočkem crème fraîche, ozdobené tymiánem.

Poznámka k receptu

Suroviny na tuhle polévku mějte pořád ve spíži a vývar v mrazáku. Nezaberou tam skoro žádné místo a ve dnech, kdy není čas lítat po nákupech, vám budou připadat jako dar z nebes.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...