Pikantní vepřové kotlety s kapustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zahřejte povidla se lžičkou vody, přidejte sójovou omáčku, nové koření a pepř a dobře rozmíchejte.

Kotlety lehce naklepejte, osolte, položte na (nebo pod) rozžhavený gril a grilujte z každé strany asi 7 minut. Během grilování maso potírejte švestkovou marinádou.

Jablečný ocet smíchejte se 3 lžícemi vody, solí a pepřem. Na velké pánvi rozehřejte olej, dejte do něj chilli, rozetřený česnek a kapustu a krátce opékejte. Přilijte zředěný ocet, přiklopte a duste asi 4 minuty při mírné teplotě. Potom pánev odkryjte, zvyšte teplotu a kapustu vařte do odpaření veškeré tekutiny. Podle potřeby dochuťte kapustu.

Maso rozdělte na talíře, obložte kapustou a podávejte s rýží.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...