Srbské vepřové žebírko s rýží

Seznam surovin

Na rýži:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži propláchněte vodou a vsypte do vroucí osolené vody. K rýži přidejte cibuli, do níž jste zapíchli hřebíčky. Vařte po dobu uvedenou na obale.

Zatímco se vaří rýže, opečte na sádle dozlatova z obou stran kotlety (asi 3 minuty z každé strany). Maso poté vyjměte, osolte a opepřete.

V masovém výpeku opékejte nejprve cibuli, po chvíli přidejte papriku a nakonec česnek. Do směsi přidejte cherry rajčata a cukr. Můžete dochutit solí a čerstvě mletým pepřem. Vložte zpět kotlety a vše společně 5 minut prohřejte. Žebírko servírujte přelité omáčkou a s vařenou rýží.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...