Buřtguláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nakrájejte cibuli na kostky. Kostky cibule mohou být klidně velké, v buřtguláši se při delším dušení téměř rozpustí. Nakrájejte na úhledné kostičky oloupaný točený salám nebo oloupané špekáčky.

Cibuli osmahněte dozlatova. Kostky točeňáku nebo špekáčků osmahněte na cibuli, až nepatrně zhnědnou. Přidejte polévkové koření, který pečlivě rozmíchejte ve zvláštním hrnečku se studenou vodou, zbavíte se tak žmolků.

Pak přidejte na kostky nakrájené, oloupané syrové brambory, drcený česnek, rajčatový protlak a dvě lžičky soli a nechte dusit tak 20 - 30 minut, dokud brambory nezměknou a všechny ingredience se krásně nespojí.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...