Šunkové steaky s sherry omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Máslo rozehřejte ve větší pánvi, přidejte hřebíčky a vložte plátky šunky. Každý plátek opékejte asi 3 minuty z každé strany dozlatova.

Pokud nemáte dost velkou pánev, připravujte je postupně a ukládejte do tepla, např. do mírně vyhřáté trouby. Do pánve s vypečenou šťávou přilijte sherry, za stálého míchání uveďte do varu, přidejte hořčici a směs vařte 2 minuty do zhoustnutí. Vyndejte z omáčky hřebíčky, plátky šunky rozdělte na talíře a přelijte je omáčkou.

Podávejte s dušenou rýží a dušenou zeleninou (např. brokolicí).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...