Tolstolobik v balíčku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce ryby osolíme, potřeme asi polovinou olivového oleje smíchaného s mletou paprikou a necháme 15 minut v chladu odležet.

Rajčata, cibuli a papriky nakrájíme na malé kousky a promícháme se zbytkem paprikového oleje. Přidáme kousky tymiánu a směs rozdělíme na čtvrtiny. Ty rozložíme na čtyři archy dvojitě složeného alobalu, přidáme porci ryby a archy pevně uzavřeme.

Balíčky pečeme na grilu 15 - 20 minut. Mezitím smícháme zakysanou smetanu s křenem, dochutíme pepřem a solí a podáváme k rybám.

Poznámka k receptu

Takto upraveného tolstolobika podávejte s vařenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...