Kapr s vepřovým na čínský způsob

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybí filet opláchneme, osušíme, potřeme vínem a necháme 10 minut odležet. Potom jej zprudka opečeme na pánvi se lžící oleje, osolíme a dáme na pekáček.

Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 15 minut. V pánvi zprudka orestujeme na zbytku oleje pokrájenou cibuli, houby, bambusové výhonky a vepřové maso, přidáme zázvor, pokrájenou cibulku se šunkou a omáčku.

Orestovanou směs rozprostřeme na filet, zakryjeme alobalem a pečeme dalších 10 minut. Podáváme s rýží

Poznámka k receptu

Kapra můžete připravovat také nakrájeného na kousky. Postupujte stejně a na konci přípravy vše smíchejte

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...