Ančovičkové koláčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky toastového chleba nakrájíme na kostky a nasypeme je do mísy. Přidáme smetanu, žloutky, nadrobno nakrájené ančovičky a nasekané bylinky, osolíme, opepříme a promícháme.

V horké pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a lžící do ní utvoříme z připraveného těsta malé placičky- koláčky, které pomalu opečeme z obou stran dozlatova. Takto postupujeme, dokud nespotřebujeme všechno těsto.

Hotové, ještě teplé koláčky ozdobíme na plátky nakrájenými cherry rajčátky a rukolou a ihned je podáváme.

Poznámka k receptu

Jako nápoj se ke koláčkům ideálně hodí bílé víno, vinný střik nebo i světlé pivo.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...