LOSOS S AVOKÁDOVO-GREPOVOU SALSOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Avokádo nakrájejte na kostičky, grep vyfietujte ostrým nožem seřízněte kůru až na dužinu a vykrajujte měsíčky grepu bez blanek. Nakrájejte je na hrubší kousky. Jarní cibulku nasekejte na kolečka, koriandr nahrubo. Připravené suroviny dejte do misky, přilijte limetovou šťávu a lžíci oleje, osolte, opepřete a promíchejte.

2. Lososa nakrájejte na porce. Smíchejte cukr, papriku, chilli a ½ lžičky soli. Touto směsí okořeňte kousky ryby. V pánvi rozpalte zbylý olej a rybu na něm z obou stran opečte. Podávejte přelité salsou a s pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...