Králík na červeném víně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Králíka naporcujte na menší porce, osolte je a opepřete. Na pánvi na části oleje opečte kousky králíka ze všech stran dozlatova.

Na zbylém oleji zpěňte v kastrole nakrájenou cibuli, po chvilce přidejte na plátky nakrájený česnek, sušenou papriku, vmíchejte drobně nakrájená rajčata a papriky. Přidejte opečené maso, provensálské koření, zalijte vínem a zvolna duste asi 30 - 40 minut doměkka.

Dochuťte solí a pepřem, přidejte olivy a jemně nasekanou zelenou petrželku.

Poznámka k receptu

Podávejte s rýží nebo vařenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...