Marocké jehněčí ražniči se salátem

Seznam surovin

Na marinádu:

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Dejte kousky jehněčího do mělké mísy společně s cibulí, česnekem, bylinkami, kmínem, kurkumou, citronovou šťávou, paprikou, koriandrem, olivovým olejem, solí a pepřem. Dobře promíchejte, přikryjte a marinujte 3 hodiny při pokojové teplotě nebo ještě lépe přes noc v lednici.

Jehněčí napichujte na kovové špejle a vždy mezi kousky masa dejte tři bobkové listy. Grilujte na každé straně 5 - 6 minut nebo až jsou kousky propečené. (Pozor, nesmí být přesušené.)

Zatímco se maso griluje, smíchejte všechny ingredience na salát. Posypte jehněčí ražniči nakrájeným koriandrem, paprikou, ozdobte kousky citronu a podávejte se salátem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...