Italský guláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso očistěte, odblaňte a nakrájejte na menší kostky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, papriky na kousky, rozmarýn nasekejte.

2. Ve velkém hrnci rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli, pak přidejte česnek a krátce ho opečte. Pak přihoďte do hrnce maso a nechte je zprudka zatáhnout. Přilijte víno, nechte ho odpařit a nakonec přidejte papriky, rajčata a rozmarýn, promíchejte a vařte asi hodinu, dokud maso nezměkne (pokud by se tekutina rychle vyvařovala, podlijte trochou vody).

3. Těsně před koncem vaření vmíchejte nakrájené olivy. Podávejte s celozrnnou bagetou nebo ciabattou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...