Kuřecí cassoulet

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a poprášíme je moukou.

V hrnci rozpálíme olej, přidáme kuřecí kousky a opečeme je ze všech stran dozlatova. Vyjmeme je, do výpeku v hrnci přidáme chorizo a oloupanou cibuli nakrájené na plátky, rozmačkaný česnek a očištěnou mrkev s celerem nakrájené na plátky a opékáme asi 4 minuty.

Přidáme rajčatovou pastu, opečené kousky kuřete, nakládaná rajčata, nakrájenou bazalku a lístky tymiánu a přivedeme k varu. Snížíme plamen a vaříme asi 30 minut.

Nakonec přimícháme scezené sterilované fazole, cassoulet dochutíme pepřem a solí a už jen krátce prohřejeme.

Poznámka k receptu

Cassoulet podávejte s dobrým čerstvým chlebem. Dejte pozor, aby fazole, které použijete, nebyly v kyselém nálevu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...